annorlundamotiv

Alla inlägg den 6 september 2012

Av Julia Brännborn - 6 september 2012 10:30

det började med att jag kom till stallet sisådär kl kvart över tolv på dagen, skulle ta in evita först. jag visste redan då att jag absolut aldrig skulle ta henne först! men det gjorde jag. skulle ta ut henne från hagen. (dom står i den stora hagen nu för tiden där ser dom inte när den andra går in i stallet) hon började beta vid grinden så att hon stannade mitt i, jag såg att Ara va på väg ut ifrån hagen, jag försökte hindra henne men också putta på Evita, det slutade med att Ara stack ut ifrån hagen. jag tog Evita på började att gå in till stallet, Ara följde efter,tills vi kom in på gården gick Evita fint bredvid mig, då började hon trav och gå runt mig, sen när vi nästan va vid dörren av stallet så började hon trava iväg med mig, jag (så dum som jag är) håller kvar tills hästen nästan sparka mig i magen. då håller jag ett tag till och försöker stanna henne, men det gick inte jag släpper henne. nu hade jag två dumma hästar på rymmen, galopperandes en med grimma och grimskaft runt benen. och jag trodde att jag va själv på gården, men som tur var så va Gunilla hemma :) så hon kom ut med lite mat i en hink. jag öppnade grinden till lilla hagen och försökte få hästarna att inte springa på mig eller skada sig. men som tur va så sprang dom in i lilla hagen efter drygt en kvarts springades! sen va det bara och gå in och hämta ett annat grimskaft eftersom Evita trampade sönder det i hagen. denna gången tog jag Ara först som tur va!

jag hittade sår på Evita idag också tre stycken eller ja, det ser ut som någon slaks var böld två av dom och den tredje hade sår på sig. fattar inte hur hon hade fått dom men vidrigt va det och synd om henne :( 


     


mina två små älsklingar! 

Älskar dom grymt mycket båda två. 2/6-2012


Presentation


Vad roligt att just du kom och kollade på min blogg!

Här skriver jag om hur det är att vara psykiskt och fysiskt sjuk, med en vardag med en ponny som heter Dalsgårds Tanja. våran resa till att bli ett team.

Jag skriver också om min familj och mina

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Shrek

Shrek hette min förra katt som va 7 år och jag fick tyvärr ta bort han 16/4 2013.

det gjorde verkligen ont i hjärtat!

men det va det bästa jag kunde göra för hans skull!

Han va det bästa jag visste. Han va verkligen inte som alla andra katter!

Jag älskar honom precis så som  han va!!   

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards