annorlundamotiv

Alla inlägg den 25 juni 2014

1

Av Julia Brännborn - 25 juni 2014 13:18

hejsan alla goa läsare :) 

skönt att jag är tillbaka på mina banor igen när det gäller vissa saker. skönt att få skriva av mig och slippa ha allt inom mig hela tiden! sen att det bara kommer bli ca ett inlägg om dagen det få det vara nu! 


Dagens äventyr har och kommer att bestå av: Just nu har jag nästan precis kommit hem från stallet, har varit ute med hunden och Tanja, pysslade lite med henne. sen efter det så va det bara att fixa allt runt om stallet, så som att vattna fixa, mocka lite i hagen, mysa med hästarna och mycket mer :) 

allt bärja gå så mycket snabbare nu än vad det har gjort innan. börja bli rätt aktiv av mig igen känns riktigt skönt. att äntligen komma igång igen! 


Sen ikväll ska jag och min mamma till hbg för att träffa folk och ha trevligt :) kommer komma hem rätt sent idag med, igår va vi i hbg också och då kom vi hem runt halv tio kvart i tio förhoppningsvis så blir det inte så pass sent idag :) 


i morgon blir det nog inte så mycket mer än stallet och hemma. Mamma jobbar kväll och pappa dag så det blir en lugn dag i morgon. jag ska försöka och hoppas att jag kan åka till stranden med Tanja, mamma och pappa i helgen och med dom andra tre också som består av Hunden och syskonen :) i såna fall så ska kameran med och det kommer knäppas sju hälsike många bilder då :) 


 

Presentation


Vad roligt att just du kom och kollade på min blogg!

Här skriver jag om hur det är att vara psykiskt och fysiskt sjuk, med en vardag med en ponny som heter Dalsgårds Tanja. våran resa till att bli ett team.

Jag skriver också om min familj och mina

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Shrek

Shrek hette min förra katt som va 7 år och jag fick tyvärr ta bort han 16/4 2013.

det gjorde verkligen ont i hjärtat!

men det va det bästa jag kunde göra för hans skull!

Han va det bästa jag visste. Han va verkligen inte som alla andra katter!

Jag älskar honom precis så som  han va!!   

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards